Vestingloop Bergen op Zoom (11-10-2020)

Afgelopen zondag mocht ik veel enthousiaste hardlopers op de gevoelige plaat zetten tijdens de Vestingloop in Bergen op Zoom. Ondanks het zeer wisselvallige weer, hebben we denk toch aardig kunnen genieten van een lekker zonnetje en was het een prima hardloopweer. Ook deze vestingloop was goed in elkaar gezet door de organisatie (EPICinderunning) met alle Covid-19 maatregelen, top gedaan! Hopelijk kunnen jullie nu genieten van de verschillende foto’s die gemaakt zijn.

Via onderstaande website (Oypo) vind je deze sportieve foto’s, die voor een relatief laag bedrag te koop zijn.
Informatie betreffende tarieven en manier van bestellen. Indien je bezwaar hebt, voor het online weergeven van je foto, stuur me dan een berichtje (de foto wordt dan z.s.m. offline gehaald)

Opbouwende kritiek is altijd welkom, shoot ....