ma. feb 26th, 2024

Afgelopen zaterdagochtend (14-05-2022) was de 4e editie van de New York Mini Marathon, welke gehouden werd in Rotterdam. De start was vanaf het gebied rondom het iconische ‘Hotel New York’. Dit alles werd georganiseerd door het Diabetes Fonds, die de volgende droom willen laten uitkomen: “diabetes genezen voor meer dan 1 miljoen mensen in Nederland”. Meer informatie over de loop is te vinden op de volgende pagina: newyorkminimarathon.nl.

Voor deze loop ben ik gevraagd om als vrijwilliger foto’s te maken, die in ‘klein’ formaat gratis beschikbaar worden gesteld via de social media kanalen (facebook / Instagram) van de New York Mini Marathon. Mocht je een vergroting van de door mij gemaakte foto’s willen hebben voor op canvas, een shirt of eventueel op een sleutelhanger, bestel ze dan via de volgende link (of via onderzijde website).

Om dit goede doel te ondersteunen, wordt 25% van deze opbrengsten (minus de kostprijs) gedoneerd aan het Diabetes Fonds.

2 gedachten over “New York Mini Marathon 2022”
  1. Zo leuk dat je erbij was Peter! Dank voor je enthousiasme en mooie foto’s! Hopelijk tot in 2023 😉

Opbouwende kritiek is altijd welkom, shoot ....