ma. feb 26th, 2024

… het was alweer even geleden dat deze loop kon doorgaan (iets met corona). Maar afgelopen zaterdag was het dan eindelijk weer zo ver, een mooie en vooral zonnige editie van de Kadeloop te Schipluiden. Nadat ik in de ochtend zelf een (alternatieve) Kadeloop had gelopen, in de vorm van een langere afstand en in tegengestelde richting gelopen route, ben ik in de middag de lopers gaan fotograferen op de wedstrijdroute (waar de 5 en 12 km routes weer samenkwamen. Meer informatie over de Kadeloop is via de volgende website te vinden.

Via onderstaande website (Oypo) kun je deze sportieve foto’s (als echte afdruk op fotopapier of download zonder logo en volledige kwaliteit) kopen, waarmee je mijn werk ondersteunt. Je kunt ook de volgende link gebruiken:
Zoek je foto op Oypo (externe pagina)

Opbouwende kritiek is altijd welkom, shoot ....