vr. apr 19th, 2024

24-09-2022; Na zo’n 2 jaar kon dit evenement gelukkig weer georganiseerd worden, zodat er weer vol enthousiasme gerend kon worden door een mooi gebied van het Westland. Zeker het stuk rondom het Staelduinse Bos (Bonnenweg), maar uiteraard ook door het bijbehorende kassengebied … hoe Westlands kan je het krijgen 😉 Meer informatie over deze loop: https://www.rijkzwaanloop.nl/

Hieronder vind je allereerst de foto’s gemaakt tijdens de 5km run, daaronder die van de 10EM …
Tegen een kleine vergoeding kan je ze zonder logo kopen via de volgende link, maar lees even de extra info.

Via de volgende website (Oypo) kun je deze sportieve foto’s (als echte afdruk op fotopapier of download zonder logo en volledige kwaliteit) kopen, waarmee je mijn werk ondersteunt. Onderaan deze pagina kan je ook naar desbetreffende website.

Hieronder vind je de foto’s van de 10 EM (16km).

Via de volgende website (Oypo) kun je deze sportieve foto’s (als echte afdruk op fotopapier of download zonder logo en volledige kwaliteit) kopen, waarmee je mijn werk ondersteunt. Onderaan deze pagina kan je ook naar desbetreffende website.

Opbouwende kritiek is altijd welkom, shoot ....