do. apr 18th, 2024

19-11-2022; Afgelopen zaterdagmiddag was er weer de ‘Halve Marathon Monster‘ (Ruitenburg Beach Run). Uiteraard waren er ook dit keer weer meerdere afstanden waaruit gekozen kon worden, voor ieder wat wils. Het bleek een waterkoude editie te worden, maar voor de lopers wat het m.i. prima weer om de lopen. Al zou een zonnetje er best lekker bij gepast hebben … 😉

Via deze link (Oypo) kun je onderstaande sportieve foto’s kopen (echte afdruk op fotopapier of download), waarmee je mijn werk ondersteunt.

Via onderstaande website (Oypo) kun je deze sportieve foto’s (echte afdruk op fotopapier of download) kopen, waarmee je mijn werk ondersteunt en het copyright niet schendt. Je kunt ook de volgende link gebruiken: Zoek je foto op Oypo

Opbouwende kritiek is altijd welkom, shoot ....