do. apr 18th, 2024

26-11-2022; De Meijendelloop, ik had er al eens eerder over gehoord maar eigenlijk nog nooit geweest. Afgelopen zaterdag (in de vroege ochtend) richting Wassenaar gereden om deze loop eens van dichtbij te bekijken. Het is een ‘kleinschalige’ loop met een maximum van 350 deelnemers, waarvan de start om 08.00u was (met een mooi opkomend zonnetje). Het parcours zag er behoorlijk heuvelachtig uit, overigens wel mooi gelegen in het duin/natuur gebied van Meijendel. Ik begreep van verschillende lopers dat het een pittig maar zeer mooi parcours was.

Hieronder vind je de verschillende foto’s die zijn gemaakt. Via deze website (Oypo) kun je deze sportieve foto’s (echte afdruk op fotopapier of download) kopen, waarmee je mijn werk ondersteunt en het copyright niet schendt. Inmiddels staan alle foto’s online in de 4 verschillende mapjes.

Hieronder vind je de foto’s zonder logo welke voor een relatief klein bedrag aangeschaft kunnen worden.