za. sep 30th, 2023

26-11-2022; De Meijendelloop, ik had er al eens eerder over gehoord maar eigenlijk nog nooit geweest. Afgelopen zaterdag (in de vroege ochtend) richting Wassenaar gereden om deze loop eens van dichtbij te bekijken. Het is een ‘kleinschalige’ loop met een maximum van 350 deelnemers, waarvan de start om 08.00u was (met een mooi opkomend zonnetje). Het parcours zag er behoorlijk heuvelachtig uit, overigens wel mooi gelegen in het duin/natuur gebied van Meijendel. Ik begreep van verschillende lopers dat het een pittig maar zeer mooi parcours was.

Via onderstaande website (Oypo) kun je deze sportieve foto’s (echte afdruk op fotopapier of download) kopen, waarmee je mijn werk ondersteunt en het copyright niet schendt. Inmiddels staan alle foto’s online in de 4 verschillende mapjes.

%d bloggers liken dit: