zo. mei 26th, 2024

26-03-2023; De afgelopen drie jaar kon de Ruitenburg Halve Marathon niet doorgaan vanwege de COVID19 regels. Gelukkig kon het dit jaar ‘gewoon’ weer georganiseerd worden, tot vreugde van de vele lopers en toeschouwers. Dat de regen met bakken uit de hemel kwam maakte eigenlijk niet uit, de sfeer zat er goed in!
Voorgaande jaren werd deze loop gehouden in het centrum van Naaldwijk, dit jaar vanaf Atletiekvereniging Olympus 70. Wat mij betreft eigenlijk een prima locatie met een leuk parcours door het tuinbouwgebied van het Westland. Daarbij goede gelegenheid tot een hapje, drankje en een verfrissende douche na afloop en de gezelligheid bij de finish.

Hierbij de foto’s die ik heb gemaakt in het gebied rondom de snelbinder, waar alle routes langs en samen kwamen. Zoals gezegd, het was een regenachtig dagje dus de volgende keer toch even het zonnetje bestellen. Gelukkig heb ik toch heel wat vrolijke gezichten gezien met een lekkere glimlach.

Foto’s zonder logo kan je vinden via de volgende link of onderaan deze pagina.
Indien je bezwaar hebt tegen het online weergeven van je foto, stuur me dan een berichtje (de foto wordt dan z.s.m. offline gehaald).

Foto’s zonder logo kunnen worden verkregen via onderstaande overzicht.
Indien je bezwaar hebt tegen het online weergeven van je foto,
stuur me dan een berichtje (de foto wordt dan z.s.m. offline gehaald).

Opbouwende kritiek is altijd welkom, shoot ....