ma. feb 26th, 2024

18-05-2023; Ook dit jaar was het wederom een zonnige editie van de Golden Tenloop, georganiseerd door AV De Koplopers te Delft. Vandaag even niet in de hardloopschoenen maar met een camera in de hand om wat foto’s te maken bij de 10 km run. Dus mocht je een andere afstand hebben gelopen, ik heb je helaas niet op de foto kunnen zetten. Hopelijk weer een andere keer.

Na een rondje te hebben gelopen in het Delftsehout, had ik een mooi plekje gevonden aan het water met een leuk bruggetje. Wie weet sta je ergens op één van de sportieve foto’s, regel dan gelijk een leuke aandenken voor jezelf. Ik hoor graag wat je van de foto’s vind …

Indien je bezwaar hebt tegen het online weergeven van je foto,
stuur me dan een berichtje (de foto wordt dan z.s.m. offline gehaald).

Opbouwende kritiek is altijd welkom, shoot ....