ma. feb 26th, 2024

De gaafste band van de wereld en omstreken!
Bestaande uit Marten Damen (zang), Guido Dieleman (drums), Michiel Jongerius (gitaar), Laurens Houtman (gitaar), Teun Olsthoorn (basgitaar), Peter van den Berg. Begonnen als 1-dags band op een feestavond van s.v. KMD. Maar ja, waarom stoppen als het te leuk is om te doen! Na een periode waarin er niet geoefend en opgetreden kon worden is de focus gelegd op (het maken van) eigen muziek.

Verschillende optredens zijn inmiddels vol enthousiasme volbracht zoals bij het Paard Café (Den Haag), Sneeuwpop (Wateringen) en op de ‘nationale’ TV van het Westland (WOS). Mij werd gevraagd of ik verschillende foto’s van de band wilde maken, uiteraard heb ik dat gedaan 😉 Meer foto’s zullen zeker volgen tijdens toekomstige optredens in het land.

Meer optredens zullen zeker volgen, in de tussentijd kunnen jullie genieten van de muziek via Spotify!
Daarbij zijn ze ook te volgen via de socials (FB / Insta)

Opbouwende kritiek is altijd welkom, shoot ....