vr. apr 19th, 2024

16-06-2023; Net als vorig jaar een warme editie van de Verkade Klimaat Oranjeloop, al had ik het vermoeden dat het deze keer makkelijker te doen was. Althans, op het laatste stukje kreek ik toch nog wat glimlachjes op de gezichten … iets wat vorig jaar toch lastiger was. Ik hoor het vanzelf wel als dit toch anders was, haha. Toch weer een mooie prestatie van de toppers die de aantal km’s .

Hieronder de foto’s van de 5 en 10km rondes, deze staan overigens door elkaar (net zoals de renners).
Foto’s zonder logo kun je vinden onderaan de pagina of via de volgende link, op die manier ondersteun je mijn werk. Indien je bezwaar hebt tegen het online weergeven van je foto, stuur me dan een berichtje (de foto wordt dan z.s.m. offline gehaald).

Zat er een leuke foto bij en wil je deze zonder logo hebben, klik dan op de volgende link of ga naar onderstaande website om desbetreffende foto (tegen een kleine bijdrage) te downloaden. Op die manier ondersteun je mijn werk, zodat ook een volgende keer je sportieve foto gemaakt kan worden.
Indien je bezwaar hebt tegen het online weergeven van je foto, stuur me dan een berichtje (de foto wordt dan z.s.m. offline gehaald).

Opbouwende kritiek is altijd welkom, shoot ....