ma. feb 26th, 2024

12-08-2023; In de ochtend kwam er nog wat regen naar beneden maar tijdens de start van deze loop was het zonnetje al lekker aan het schijnen. Erg leuk voor de toeschouwers maar voor de hardlopers werd het al spoedig warm genoeg. Uiteindelijk prima weer om te rennen, al hebben een aantal toppers het toch wat zwaarder gehad … maar wel gedaan! Hieronder de verschillende foto’s die op het 2 / 7km punt zijn gemaakt.

Foto’s zonder logo kun je vinden onderaan de pagina of via de volgende link, op die manier ondersteun je mijn werk. Indien je bezwaar hebt tegen het online weergeven van je foto, stuur me dan een berichtje (de foto wordt dan z.s.m. offline gehaald).

Hieronder vind je de foto’s zonder logo, dit alles tegen minimale kosten waarmee je mijn werk ondersteund.

Opbouwende kritiek is altijd welkom, shoot ....