ma. feb 26th, 2024

Afgelopen zondag was dan de 4e editie van de Daamen Crosscircuit. Zelf was ik er nog nooit geweest en daar moest natuurlijk verandering in komen 🙂 Heel zonnig was het deze dag niet, dus de lopers hadden een zwaar parcours wegens de vele regen en daardoor gladde en modderige stukjes. Dit alles mocht de pret niet drukken, vele vrolijke en lachende hardlopers voorbij zien komen … respect.

Via onderstaande mapjes (of deze website (Oypo) kan je de foto’s bestellen voor een relatief klein bedrag, waarmee je mijn werk ondersteund. Foto’s met logo vind je onderaan deze pagina. Wil je je foto niet online hebben, stuur me dan een berichtje zodat ik deze z.s.m. kan verwijderen.

Hieronder de foto’s met een logo, wat je eigenlijk niet wilt … 🙂 Klik hier voor de originele foto’s

Opbouwende kritiek is altijd welkom, shoot ....