vr. apr 19th, 2024

24-03-2024; Afgelopen zondag was weer de nieuwe editie van de Ruitenburg Halve Westland. ‘Traditiegetrouw’ met de nodige wind en regen maar dat mocht ook dit jaar de pret niet drukken 🙂 De vele lopers genoten van de leuke route door een mooi Westland.
Het was dit keer een behoorlijk karwei wegens de aantallen foto’s die gemaakt zijn maar inmiddels staan ze allemaal online … erg benieuwd naar jullie reacties!

Deze foto’s mag je gerust delen op internet, mocht je een foto willen zonder logo dan zijn deze te verkrijgen via de volgende link of onderaan deze pagina. Uiteraard voor een klein bedrag, waarmee je mijn werk ondersteunt.

Indien je bezwaar hebt tegen het online weergeven van je foto, stuur me dan een berichtje (de foto wordt dan z.s.m. offline gehaald).

Hieronder de resterende foto’s. De foto’s mag je gerust delen op internet, mocht je een foto willen zonder logo dan zijn deze te verkrijgen via de volgende link of onderaan deze pagina. Uiteraard voor een klein bedrag, waarmee je mijn werk ondersteunt.

Hierbij nog even de jeugd (1400m)

Foto’s zonder logo vind je (voor een relatief klein bedrag) hieronder …

4 gedachten over “Ruitenburg Halve Westland 2024”
 1. Complimentje mag ook? Ik vind jouw foto’s “by far” echt fantastisch mooi in vergelijking met andere (sport)fotografen! Ik ben mijzelf nog niet tegengekomen (halve marathon en bij geen enkele andere fotograaf ook) maar ik jou wel aan het einde (grote lens?) dus ik wacht nog even geduldig af!! Groetjes 🙂

  1. Hoi Jessica, erg leuk om dit te lezen! Complementjes zijn altijd fijn natuurlijk.
   Ik ben nog druk bezig met de foto’s dus die komen er zeker nog wel.
   Klopt het dat je nummer 928 hebt gehad?

   1. Klopt helemaal Peter!! Emotie, actie, strijd….alles zie je terug in jouw foto’s, super mooi om (terug) te zien!

Opbouwende kritiek is altijd welkom, shoot ....