zo. mei 26th, 2024

09-05-2024; Op Hemelvaart was er weer een nieuwe en zonnige editie van de Golden Tenloop in Delft. Uiteraard weer georganiseerd door AV De Koplopers met Trompper Optiek als hoofdsponsor. Een leuke loop welke start in het centrum van Delft en een mooi stukje Delftse Hout meepakt in de route. Wisten jullie trouwens dat deze loop behoort tot het Zomer Runcircuit, met nog meer leuke loopjes in de omgeving.

Vandaag heb ik van de 5km (bij het leuke bruggetje, 2.5km punt) en de 10km (net voorbij het 7km punt) foto’s gemaakt. Wie weet sta je op één van deze sportieve foto’s, download deze zonder logo via Oypo voor een (relatief) klein bedrag om mijn werk te ondersteunen.

[10-05-2024: 23.30] Alle foto’s staan inmiddels op Oypo.

Bekijk hieronder de foto’s met een logo en bestel je sportieve foto via Oypo.
In totaal zijn het ongeveer 1400 foto’s, succes met bekijken en bedankt voor je bestelling.

Deel 02/03 – bestel je foto via Oypo

Deel 03/03 – bestel je foto via Oypo

bestel je foto via Oypo

Opbouwende kritiek is altijd welkom, shoot ....