ma. feb 26th, 2024

Afgelopen zaterdag was de start van een nieuwe editie van het Lopersproject Ter Heijde. Het Lopersproject Ter Heijde is een jaarlijks terugkerend initiatief van de Westlandse Atletiekvereniging Olympus ’70 in Naaldwijk. Er kan getraind worden voor diverse onderdelen, zo zijn er groepen voor de starters (5 km), 5 kilometer, 10 kilometer en de halve marathon maar ook de wandelgroepen zijn onderdeel van het Lopersproject Ter Heijde. Er wordt getraind naar de hardloopwedstrijd ´De Halve van Monster´ (18/11), waarvan hier een aantal foto’s (editie 2022).
Ook sportief wandelen behoort tot de mogelijkheden.

Voor de start van deze nieuwe editie heb ik onderstaande foto’s gemaakt.
Alle sportieve (hard) lopers heel veel plezier/succes toegewenst.

Opbouwende kritiek is altijd welkom, shoot ....