zo. mei 26th, 2024

18-11-2023; De afgelopen weken kon er via het Lopersproject Ter Heijde getraind worden, om zo fit mogelijk klaar te staan voor deze run. Verschillende foto’s van de eerste training zijn hier te vinden. Vandaag was dan de dag om te zien of alle trainingen het gewenste resultaat hebben gegeven …

De Halve van Monster was een wat winderig en natte editie maar dat kon de pret totaal niet drukken bij de meeste lopers. Via een mooi maar uitdagend parcours liepen de hardlopers door de duinen via het fietspad richting Kijkduin, om na een aantal km’s (afhankelijk van de gekozen afstand) richting het strand te gaan en daar vol tegenwind met een ‘beetje’ regen terug te keren richting Ter Heijde. Zoals ik het zelf kon zien was het strand verder goed te lopen … Alle respect voor de lopers die de uitdaging vandaag aangingen en toch nog een glimlach konden realiseren voor de foto 🙂
Daarover gesproken, hieronder vind je de verschillende foto’s die door mij zijn gemaakt.

Tegen een kleine vergoeding zijn deze foto’s zonder logo te vinden via de volgende link of onderaan deze pagina. Op die manier ondersteun je mijn werk …
Indien je bezwaar hebt tegen het online weergeven van je foto, stuur me dan een berichtje (de foto wordt dan z.s.m. offline gehaald)

Tegen een kleine vergoeding zijn deze foto’s zonder logo te vinden via onderaan deze pagina. Op die manier ondersteun je mijn werk …


Opbouwende kritiek is altijd welkom, shoot ....