ma. feb 26th, 2024

25-11-2023; Na mijn bezoek van vorig jaar had ik toch het gevoel, daar ‘moet’ ik toch weer even te gaan kijken. Dus lekker op tijd vertrokken (want de start was om 08.00u in de ochtend), om een leuke plek te zoeken waar de lopers mooi op de foto’s gezet konden worden. Uiteindelijk 2 mooie plekjes gevonden, rondom het 13km punt en iets voor de finish. Het was (qua weer) een wisselvallige dag, regen en hagel waren aanwezig maar ook lekkere momenten van een zonnetje … Ik vond het wederom een leuke editie om bij te kunnen zijn, volgend jaar maar eens gaan kijken om deze zelf te gaan lopen 😉 Meer informatie over deze loop vind je op https://meijendelloop.nl/

Via onderstaande mapjes (of deze website (Oypo) kan je de foto’s bestellen voor een relatief klein bedrag, waarmee je mijn werk ondersteund. Wil je je foto niet online hebben, stuur me dan een berichtje zodat ik deze z.s.m. kan verwijderen.

Hieronder de foto’s met een logo, wat je eigenlijk niet wilt … 🙂 Klik hier voor de originele foto’s

Opbouwende kritiek is altijd welkom, shoot ....